Belföldi költöztetés

Szabadidős program
A belföldi költöztetés lett a hobbim. Nem direkt, hanem véletlenül. Mindezt pedig egy álom munkának köszönhetem, amit két éve kaptam meg. Remélem még sokáig a hobbim lesz a belföldi költöztetés.
Egy külföldi cég alkalmazotta vagyok. Elég nehéz volt megtalálni ezt a munkát, de remélem, hogy sokáig ennél a cégnél dolgozhatok. A kis és nagyvárosokat járom, és tréningeket tartok. Betanítom a munkásokat és külföldi cégeknek is dolgozunk. Ebből kifolyólag van, hogy hónapokat töltök egy városban. Minden városban bérelnek számomra egy lakást, ahova természetesen viszem a saját dolgaimat, hogy otthonosabb legyen a környezet, ha már egyedül vagyok. Az egyedüllétet azonban kárpótolja, hogy megismerem Magyarország rejtett kincseit, amit ennyire soha nem ismerhettem volna meg. Mert hát lássuk be, nem lehet minden hova eljutni, ahova szeretnénk. Én személy szerint nagyon élvezem életemnek ezt az időszakát.
Na de térjünk is vissza a témához. Az Én kis autómba nem férne bele az összes ruhám és dolgom, amit mindig magammal viszek. Éppen ezért költöztető cégre van szükségem. A cég természetesen fizeti ezt a költséget, magamtól nem biztos, hogy ezt a hobbit finanszírozni tudnám. Hálás vagyok ezúton is, hogy ezt is megkapom.

Mivel nekem nem volt senki a környezetemben, aki hasonló szolgáltatást vett volna valaha igénybe, így magamra voltam utalva ebben a kérdésben. A cég is szabad utat adott a választásban. Elkezdtem hát két évvel ezelőtt keresgetni. Mit ne mondjak, nem volt egyszerű. Úgy gondoltam, hogy minden cég megbízható, aki ilyen szolgáltatást végez, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van.

Az első cég, akiket felbéreltem úgy szállította le a dolgaimat, hogy abból egy doboz hiányzott. Azt állították, hogy azt nem is pakolták fel a kocsira és nem is készítettem el. Holott ez nem így volt, biztosan tudom. De nem tudtam bizonyítani ezt a tényt, így tovább kellett lépni. Akkor már tudtam, hogy Ők azok, akiket soha nem fogok keresni.

A másik cég, akiket ezután találtam, törve hozták el a nagymamámtól örökölt bútort, ami számomra nagyon fontos volt. Nem vállalták érte a felellőséget, mondván, ez ezzel jár.

Nem volt más választásom, kellett egy másik cég is, akik a következő belföldi költöztetés procedúrát elvégzik. Ekkor találtam rá erre a cégre, akikkel közel egy éve állok kapcsolatban. Megtaláltam a legjobb és legmegbízhatóbb céget. Mikor már majdnem feladtam jöttem rá, hogy lehetséges jó céget találni. Mindenkinek ajánlom Őket, legyen szó egyszeri vagy többszöri belföldi költöztetés igénybevételéről.

Mi az elkoltoztetünk csapatát választottuk.